Mozaik Društvena mreža

Inspirirale ga manekenke

Poznati kvizaš 'dobio krila', njegova zavodnička fotografija izazvala nevjerojatne reakcije:' Klasična siječanjska influenserska poza s bazena, jer je moje tijelo hram, njam, njam'

Inspirirale ga manekenke

Lovac iz Potjere zadnjih je dana dosta popularan. Iza Deana Kotige sve je veća vojska obožavatelja, a dokazuju to i reakcije na njegove posljednje objave na društvenim mrežama.

"Jedna klasična siječanjska influenserska poza s bazena, jer je moje tijelo hram njam njam, hvala Petri Meglaj i Milici Puzović na inspiraciji", napisao je Kotiga uz zavodničku fotografiju, da bi se uskoro pohvalio kako je njegova fotografija s bazena dobila više lajkova od njihovih, usprkos tome što imaju obje imaju znatno veći broj pratitelja od njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💎💎💎

A post shared by Petra Meglaj 🦋 (@petrameglaj) on

"Svijet je rekao svoje. Unatoč dvadeset tisuća sljedbenika i petnaest sati virtualnog vremena manje, u samo dva sata skupili smo više lajkova od legendarne Petre Meglaj.

Mislim da je sada baš ono svima jasno tko ima više seksi fotku s bazena", napisao je uz screenshot Instagram profila Petre Meglaj,koja se na nedavnom izboru za Kraljicu Hrvatske okitila lentom Kraljice elegancije.

"Svijet je još jednom rekao svoje. Unatoč 150 tisuća (!!) sljedbenika i punih 9 dana virtualnog vremena manje, u samo 14 sati skupili smo više lajkova nego legendarna Milica Puzović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Budi pored mene,zagrli me jako”💕

A post shared by Milica Puzović (@puzoviceva) on

Mislim da je sada baš ono svima jasno tko ima NAJSEKSI fotku s bazena. Isto tako, nadamo se da će kolegica influencerica svoj poraz u ovoj tekmi primiti bolje nego Petra", piše uz screenshot Instagrama manekenke iz Prijepolja koju su mediji iz susjedne zemlje prozvali srpskom Irinom Shayk.

Kotiga je za svoju fotografiju s bazena dobio više od 11 tisuća lajkova, dok je Petrinu fotografiju lajkalo 6,2 tisuće ljudi.

Za svoju novogodišnju fotografiju s bazena Milica je dobila nešto manje od 10 tisuća lajkova.

"Koji si ti Isus", "kakav macan", "odlična guza", "ti si bog", pišu Kotigi na Instagramu. Svoje ime Kotiga je inače pronašao i na desetke glasačkih listića u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Naslovnica Društvena mreža