Dana 17.XI.2019. navršava se bolnih mjesec dana otkako nas je napustila naša voljena

ČEDNA MIHIĆ

rođ. Ligutić
Dirnuti pažnjom i suosjećanjem, ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima, kolegama, susjedima i znancima koji su našu Čednu dostojanstveno ispratili, kao i svima koji su nam uputili izraze sućuti pisanim ili usmenim putem. Pri tome se posebno zahvaljujemo djelatnicima Ekonomskog fakulteta u Splitu, djelatnicima i umirovljenim djelatnicima OŠ Vjekoslava Paraća, Šoltanima te stanarima zgrade Odeska 8. Zahvalni: suprug Ante, kćerka Mirela, sestre i brat s obiteljima
Prošlo je tužnih mjesec dana od gubitka našeg voljenog

DOMINIKA BEZIĆA

Najtoplije zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima koji su s nama podijelili najteže trenutke i našu bol ublažili riječima utjehe i izrazima sućuti, te svojom nazočnošću, cvijećem i molitvama dostojanstveno ispratili našeg dragog Dominka. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 17.XI.2019. navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg plemenitog i voljenog

JOZE MILETIĆA

Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima, znancima i našim dragim i suosjećajnim sumještanima koji su nam izrazili sućut. Zahvaljujemo dr. Kseniji Petković Brkljačič, dr. Pavlu Jurinoviću i dr. Matku Rošinu na stručnoj i nesebičnoj pomoći. Zahvalni smo i prijatelju Damiru Blaževiću na toplom oproštajnom govoru. Posebno smo zahvalni divnoj osobi Ani Marasović na velikom i skladnom naramku crvenih karanfila koji je na grobu našeg Joke simbolizirao cjeloživotne vrijednosti pokojnika: čovječnost, pravičnost, solidarnost i dosljednost. Uz Notturno F. Schuberta dostojanstveno je ispraćen jedinstven čovjek - Joko Miletić. Zahvalna obitelj.