Sport Hajduk

na hlađenju

Skupo plaćen bod u Maksimiru: Hajduk će protiv Rijeke na travnjak s potpunom novom obrambenom linijom

na hlađenju

Znalo se i prije dvoboja s Dinamom da će Hajduk biti u opasnosti zbog prevelikog broja igrača kojima prijeti treći žuti karton i suspenzija za dvoboj protiv Rijeke iduće nedjelje na Poljudu. No ovo je već drastično, moglo bi se vrlo lako dogoditi da na travnjak istrči kvartet u zadnjoj liniji koji prvi put igra zajedno. Eto nove muke i problema za trenera Damira Burića.

Nakon susreta s Dinamo za sljedeći dvoboj na popis onih koji neće zaigrati protiv Rijeke su se uvrstili stoperi Ardian Ismajli i Stefan Simić, te defenzivni vezni Anthony Kalik. Već otprije je poznat da su zbog ozljeda izvan strija Josip Juranović i Filip Bradarić što je za obranu Hajduka već veliki problem.

Burić će morati razmišljati kako sastaviti zadnji red, prema onom što smo do sada vidjeli u rotacijama treba Bijelih čini nam se da su najbliži nastupu Josip Bašić, Stipe Vučur, Oleksandr Svatok i David Čolina. Možda i griješimo, prejudiciramo odluke stručnog stožera, ali ovo bi bilo nekako najprirodnije uigravati tijekom tjedna. Iako se do sada pokazalo da Burić i njegovi stručnjaci znaju iznenaditi s nekim rješenjima, poput premještanja Stanka Jurića na desni bok.

Ima vremena, ovo je tek onako, usput, za razmišljanje. Ne bi bilo niti prvi put da se prevarimo u odabiru.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk