Sport Hajduk

igra se u kavi

Hajduk je danas počasni gost u Vranjicu na fešti Omladinca: klub iz maloga mista slavi 105. rođendan

igra se u kavi

I Šiljo i Šego bili su u Omladinca. I Mijo... I Niksi. I ne samo oni, ajmo po redu:

- Veliku feštu spremamo, velik događaj, dolazi nam najdraži gost, Hajduk, u eri kad su petorica igrača "bijelih" naši nekadašnji članovi: Caktaš, Josip Bašić, Blažević, Teklić, a je i Šego što je sad u B momčadi. Ponosimo se i što smo iznjedrili Lovrića i Kukoča šta su sad u Mađarskoj, naš Bralić je u Grčkoj, a posebni su nam Vlašić i Livaja, naši izdanci što su u Hajduka nastavili i sad su u velikoj inozemnoj karijeri – s ponosom nam priča predsjednik Omladinca Mario Jurić, uz njega sekundira direktor Rajko Bošnjak.

Dakle, danas u 14.30 sati u vranjičkoj Kavi, na fešti 105 godina Omladinca stiže Hajduk. Trebao je prije dva tjedna, ali je bio potop, a travnjak vrijedi (sa)čuvati, pa nas evo sada. Danas je Sveta Kata, ali neće snijeg na vrata, ne bi smjela ni kiša jaka, jučer su udarničkim radom Vranjičani dotjerivali svoj stadiončić, podizali šator za feštu i uzvanike.

Hajduk, ponosni osvajač boda većeg od Marjana usred Dinamova Maksimira nedavnog petka, danas će se prikazati u Vranjicu, u Omladinca se nadaju da će doći sa svim vedetama koje imaju.

Vranjičani, sretno vam prvih 105 godina Omladinca!

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk