Stil Moda

DOŠLI SU NA RED

Pročešljali smo trgovine i pronašli top kapute, neke od njih već za 299 kuna; Otkrivamo i s kojim ćete detaljem biti totalno chic, a s kojima možete 'igrate na sigurno' više sezona

DOŠLI SU NA RED
699,90 kn Zara
379,90 kn Stradivarius
99 eura H&M
125,99 eura s'Oliver
149 eura H&M
799,90 kn Zara
379,90 kn Stradivarius
299,90 kn Stradivarius
1249 kn, Benetton
299,90 kn, Pull&Bear

Bablje ljeto je predugo trajalo, skoro cijeli listopad su temperature zraka bile takve da se većina i kupala, no početak studenoga je ipak opravdao svoje ime.

Konačno je došlo vrijeme da izvadimo iz ormara onaj  zadnji kaput kojeg smo kupili, a nismo ga stigli još nositi.

No brojne su među nama i od onih koje se sjete da nam treba kaput onda kada nas refuli bure smrznu do kosti, a za takve nema boljeg vodiča od ovog, gdje vam nudimo izbor kaputa u rasponu cijena od 300 do 1300 kuna.

Ove sezone moderni su kaputi i žarkih i pastelnih boja, uz već standardnu crnu i bijelu, s kojima ne možete pogriješiti.

Duplo kopčanje također je jako trendi, retro ravni krojevi, umjetno krzno, a totalno chic ćete biti s kaputom koji se veže u struku pojasom.

Jednom kad izaberete svoj omiljeni model, riješili ste velik dio problema sa zimskom garderobom, jer ćete po svom toplom suputniku lako iskombinirati modne detalje poput čizama, torbice, šalova, rukavica...

Naslovnica Moda