Stil Promo

JOKER FASHION PORTFOLIO

Svi su ludi za kroko uzorkom

JOKER FASHION PORTFOLIO
Mango -169 kn
Mango - 449,90 kn
OS Jeans - 79 kn
OS Jeans - 199 kn
Polo RL Five Star Fashion - 3200 kn
Twinset - 2330 kn
Karla Pura Lopez - 2190 kn
Karla LK Bennett - 1850 kn
Deichmann - 339 kn
Karla Coccinelle - 1800 kn
Aledona - 2440 kn
Deichmann - 76 kn

Ako bismo morali dodijeliti titulu najatraktivnijem trendu ove jeseni, bio bio to kroko uzorak. Nije ovo prva sezona u kojoj su nam dizajneri skrenuli pozornost na ovaj efektni i luksuzni klasik, ali u ovoj sezoni apsolutno dominira svim kolekcijama – od high-street do visoke mode.

 

 

gležnjače Deichmann - 339 kn

Godinama zapostavljen zbog ekoloških dvojbi koje su ga pratile, kroko i zmijski uzorak na koži i umjetnoj koži razvijao se kroz nove tehnologije u laboratorijskim uvjetima i dostigao savršenstvo izrade. U međuvremenu su sve ozbiljnije modne kuće glasno objavile rastanak sa svim praksama koje su posebno okrutne prema životinjama – od pravog krzna do kože reptila, a u novim kolekcijama mock croc (ili „lažni krokodil“) je ekološki prihvatljiv, cijenom dostupan, dolazi u nevjerojatnoj paleti boja i pojavljuje se na torbama, čizmama, cipelama, remenima…

 

 

Coccinelle, Karla - 1800 kn

Među trendsetterima posebno su omiljene kombinacije dvaju trenutnih modnih bljeskova  – western čizama i kroko uzorka, a klasične torbe retro forme i kroko uzorka ultimativni su stilski dodatak ove jeseni.

 

 

Twinset - 2520 kn

Od čvrstih torbica metalnih kopči koje podsjećaju na one koje su nosile naše bake, do neobičnih okruglih, od boje konjaka do zelene, kroko torbe vladaju ulicama i kombinacijama. Zato, ako već niste, nabavite jedan ili dva efektna trendi croc komada koja odišu stilom i kombinirajte ih s ležernijim outfitima za najpoželjnije sezonske lookove. 
Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio. 

 

 

Mango - 449,90 kn

Naslovnica Promo